OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2014. október 30., csütörtök 14:23

Az MTV Zrt. és az MTVA sajtóközleménye (3. rész)
    Budapest, 2014. október 30., csütörtök (OS) - BŐVÍTI CSATORNA- ÉS MŰSORKÍNÁLATÁT A KÖZMÉDIA

    
    Az új tervekről

    Az MTV Zrt. és az MTVA vezetői, munkatársai tiszetelettel kérik a közvéleményt, a média munkatársait, hogy legyenek türelemmel az új csatornák részleteivel kapcsolatban. Közös érdekünk, hogy mind a fiatalok, mind a sportszeretők érdekében sikeres és mindannyiunknak örömet szerző közszolgálati csatornák induljanak. Ezért a legnagyobb diszkréció és a legteljesebb nyitottság mellett szeretnénk elindítani új csatornáinkat. Diszkrécióra azért van szükség, hogy csak biztosat és megvalósíthatót vállaljunk, nyitottságra pedig azért, hogy minden jóravaló kreatív javaslatot beépíthessünk a csatornák terveibe.
    Medveczky Balázs vezérigazgató (MTV Zrt.) és dr. Szabó László Zsolt vezérigazgató (MTVA) az M1 csatornán Az Este című műsorban 2014. október 30-án este, október 31-én reggel a Kossuth Rádió 180 perc és a Petőfi Rádió Talpra magyar!, az M1 Ma reggel című műsoraiban beszélnek az új csatornák előzetes terveiről.
    A közmédia saját blogján, a skoffelza.postr.hu oldalon pedig a következő napokban, hetekben Horváth Gergely a Petőfi TV, Szujó Zoltán az M4 Sport csatorna filozófiájáról, terveiről közöl gondolatokat, információkat.
    Az érdeklődők a Facebookon a Petőfi Rádió közkedvelt blogján, továbbá a hamarosan induló M4 Sport csatorna blogján kaphatnak információkat, illetve oszthatják meg véleményeiket, javaslataikat.
    Ezt követően november második felében és december közepén további részletekkel szolgálunk a Petőfi TV és az M4 Sport csatornák előkészületeiről, terveiről.
    Köszönjük megtisztelő figyelmüket, előre is köszönjük észrevételeiket és javaslataikat!


Medveczky Balázs                        dr. Szabó László Zsolt
vezérigazgató (MTV Zrt.)                    vezérigazgató (MTVA)
    
    Kiadó: MTVA

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.