OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2014. október 30., csütörtök 17:34

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2014. október 30., csütörtök (OS) - A Fidesz üdvözli a magyar családokat támogató költségvetési javaslatot

    A kormány által benyújtott 2015. évi banki elszámoltatás költségvetésének tervezete garantálja, hogy a jövőben is több pénz maradjon a magyar családoknál: folytatódik a rezsicsökkentés, marad a családi adórendszer és a gyed-extra, a házasságkötést is adókedvezménnyel ösztönzik, a banki elszámoltatás köszönhetően pedig mintegy 1000 milliárd forint járhat vissza a magyar családoknak és a törlesztő részletek akár 25-30%-kal is csökkenhetnek. Emellett a nagyarányú bürokráciacsökkentés is hozzájárul majd mind a lakosság, mind a vállalkozók terheinek csökkentéséhez. 2015-ben is folytatódik a Munkahelyvédelmi Akció, az ágazati béremelési programok, még több ember számára lesz elérhető a közfoglalkoztatás, elindul fegyveres és rendvédelmi szervek tagjainak életpálya-modellje és több forrás jut az egészségügy fejlesztésére is.
A banki elszámoltatás költségvetése egy stabilan tartható, a magyar családokat támogató, a tartós gazdasági növekedést ösztönző büdzsé.

Fidesz Sajtóiroda

    Kiadó: Fidesz

------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.