OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2014. december 14., vasárnap 13:06

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2014. december 14., vasárnap (OS) -

    DK: Brüsszel szerint Orbán hazudott - Több tiszteletet a magyaroknak!

Orbán Viktor azt mondta egy pénteki interjúban, hogy Európai Uniós kötelezettség miatt kell fizetőssé tenni a M0-ás körgyűrűt. A sajtó megkeresésére Brüsszel a mai napon azt a választ adta: "semmilyen kötelezettséget nem fogalmazott meg az Európai Bizottság az M0-ás körgyűrű díjfizetőssé tételével kapcsolatban". Brüsszel szerint tehát Orbán hazudott, amikor ennek az ellenkezőjét állította.

48 óra sem kellett hozzá, hogy az Uniótól korábban több tiszteletet követelő miniszterelnököt vaskos hazugságon kapják. Orbán Viktor hazugságáradatából naponta kijut egy a magyar embereknek - például "a szegények száma Magyarországon nem nő, hanem csökken" vagy "Magyarországon nincsenek megszorítások" - arra azonban eddig nem volt példa, hogy a korrupt kormány miniszterelnöke az európai közösségben hozott volna ekkora szégyent Magyarországra.

A Demokratikus Koalíció felszólítja Orbán Viktort, hogy fejezze be a hazudozást! A DK szerint a magyar emberek többet érdemelnének annál, hogy Orbán Viktor naponta a szemükbe hazudjon. A DK azt szeretné, ha a miniszterelnök több tiszteletet tanúsítana állampolgárai felé és nem nézné hülyének a magyar embereket. A DK az előrehozott választásokban látja a kiutat Orbán hazug rendszeréből, hogy egy felelős magyar kormány megkezdhesse Magyarország tekintélyének visszaszerzését és a magyar embereket megillető tiszta beszédet és bánásmódot.

Molnár Csaba
ügyvezető alelnök DK
    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.