OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2014. december 26., péntek 21:46

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2014. december 26., péntek (OS) - Indulás Veszprémben

    Boldog Új Évet Kívánunk minden embernek!

Az AQP indul a veszprémi 01. körzet választásán, ahol jelöltünk Varga Péter Miklósné, az AQP elnöke, aki /ha lehetőséget kap/ el fogja mondani: mi teljesen másként, nem szokványosan működő pártként milyen megoldásokat kínálunk hazánk problémáira.

Tudjuk, hogy minket a "mikro"pártok közé sorolnak, de nem a bizniszpártok közé, mert egy fillért sem vettünk fel, s mivel teljesen szegények vagyunk (mint világi keresztény szerzeteseknek ez így van rendjén), így nincs lehetőségünk a megismertetésre, nagy paláverek rendezésére. Az esélyünk szinte semmi, mégis el kell indulnunk, hogy megmutassuk: van más is, van remény, van tisztesség, hogy élünk/működik egy isteni alapelveken élő és lejáratottság nélküli párt. A lakosságnak lehetőséget és választ adjunk arra a feszegető kérdésre, ami a tüntetések és elemzések kapcsán felmerül, hogy hol van olyan párt, ami a megoldást jelentené. Veszprémben is meg kell mutatnunk, itt vagyunk, mi, aki nem alkuszunk és tagjaink emberileg és politikailag is tiszták. Az AQP tehát a világosságot tükrözve indul, hogy láttassa, legalább hírt adhasson arról, itt vagyunk, számolhatnak velünk és a programunk teljes mértékben megvalósíthatóan, korrekten kínál megoldást hazánk gondjaira.

Isten áldja meg Hazánkat, a népüket, segítsen bennünket helyesen látni, hallani, és akarni a jót.

A közleményt kiadja: Varga Péterné AQP elnöke

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.