OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. február 13., péntek 18:38

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. február 13., péntek (OS) - Gyermekek rajzolták meg a világ legkedvesebb orvosait

    Éjfélkor lezárult az Astellas Pharma, a Móra Könyvkiadó, valamint az Informatikai és Könyvtári Szövetség közös gondozásában 2014 őszén immár harmadik alkalommal meghirdetett Astellas Gyermekrajz Pályázat, amely ezúttal is kiváló hazai gyermekorvosaink áldozatkész munkájára, hivatásszeretetére, valamint a jó orvos-beteg kapcsolat fontosságára hívja fel a figyelmet. Az idei nemes versengés minden eddiginél sikeresebbnek bizonyult, hiszen a szervezőkhöz a tavalyi 335 alkotáshoz képest, már kétezernél is több pályamű érkezett be. "A pályaművek darabszáma még mindig növekedhet, mivel a tegnap éjfélig postára adott rajzok várhatóan ma, illetve hétfőn érnek csak célba. Óriási öröm és meglepetés, hogy idén ilyen sok gyermek érezte fontosnak megmutatni, miért az övé a világ legkedvesebb orvosa. A rajzok mellett idén is sok tanulságos, olykor megható történet érkezett, amelyek arról tanúskodnak, hogy a hazai gyermekek egészsége kiváló emberek és nagyszerű szakemberek kezében van. A hazai gyermekorvos-társadalom átlagéletkora sajnálatos módon rendkívül magas, a nagy tapasztalatú, a gyermekeket elhivatottan szerető doktor bácsikra és doktor nénikre óriási szükség van. Őszintén bízunk benne, hogy a gyermeki köszönet nekik és minden leendő gyermekorvosnak erőt és biztatást ad" - nyilatkozta Morva Gábor pályázati programvezető.
    
    Kiadó: Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.