OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. február 13., péntek 18:38

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. február 13., péntek (OS) - Az idei internetes szavazás a rekord mennyiségű rajz feldolgozását követően, várhatóan még a jövő hétvége előtt elindul. Az internetes szavazáson az egyes korosztályokban (5-6 éves, 7-9 éves, 10-12 éves) legtöbb voksot kapó rajzok alkotói a pályázat közönségdíját kapják. A pályázat zsűrije a beérkezett alkotásokat a közönségszavazás eredményétől függetlenül, azzal párhuzamosan értékeli és önálló rangsort állít fel. Ennek eredményeként mindhárom korcsoportban dobogósokat és nyertest hirdet. Az idei pályázat a rajzoló gyermekeket segítő, támogató iskolákat és pedagógusokat is igyekezett motiválni. A Móra Könyvkiadó nagylelkű felajánlásának köszönhetően az az iskola, ahonnan a 2014-es Astellas Gyermekrajz Pályázatra a legtöbb érvényes nevezés érkezett, egy 140.000 forint értékű könyvcsomagot vehet majd át.

    Az Astellas Gyermekrajz Pályázat idei zsűrijének tagjai: Janikovszky János, a Móra Könyvkiadó elnök-vezérigazgatója, Bartos Erika meseíró és -rajzoló, Varga Edit, az MTVA szerkesztő-műsorvezetője, Dr. Hauser Péter gyermekonkológus szakorvos, Dr. Badacsonyi Szabolcs, a Gyermekgyógyászati Továbbképző Szemle szerkesztőbizottsági elnöke, Urbán Szabó Krisztina, a Heim Pál Gyermekkórház Mentálhigiénés Központjának gyermekpszichológusa, valamint a számos hazai gyermekkönyv illusztrátoraként ismert Kalmár István.
    Az Astellas Gyermekrajz Pályázat 2013 óta az MTVA médiatámogatását is élvezi.

    További információk:
Morva Gábor pályázati programvezető
Tel.: (30) 330 3000, (1) 9200 620
E-mail: gyermekrajz@astellasdij.hu

    
    Kiadó: Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap  
    
-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.