OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2015. március 6., péntek 09:42

A Salva Vita Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. március 6., péntek (OS) - Egy különleges nyílt nap fogyatékos embereknek

    Budapest, 2015. március 6. – A Salva Vita Alapítvány idén áprilisban először szervezi meg hazánkban a "Neked MUNKA, nekem ÁLOM" napot. E különleges nyílt nap célja, hogy a jelentkező fogyatékos emberek megismerhessék azt a munkahelyet, munkakört, amiről mindig is álmodtak. A program előkészítése már zajlik, az alapítvány várja a programra nyitott munkáltatók és az érdeklődő fogyatékos emberek jelentkezését.
Írországban már évek óta sikeresen működik a "Job Shadow Day", amely napon a dolgozni vágyó fogyatékos emberek kipróbálhatják magukat "álommunkájukban". 2015-ben először, Európa több országában is megrendezésre kerül ez az érzékenyítő program, ugyanazon a napon.   2015. áprilisában Magyarországon, "Neked MUNKA, nekem ÁLOM" címmel A Salva Vita Alapítvány szervezi a fogyatékos emberek számára ezt a nyílt napot.
A programba bekapcsolódó munkáltatók esetében nem csak a cég mutatkozik be az érdeklődő fogyatékos embereknek, hanem mindig egy-egy konkrét munkakört ellátó munkavállaló, egy házigazda is. Ő fogadja a fogyatékos munkavállalót, aki az ő munkanapját követheti nyomon. Reményeink szerint ezen a napon a napi rutin mellett különböző érdekes, különleges tevékenységekbe is betekinthetnek majd a szerencsés résztvevők.
    
    Kiadó: Salva Vita Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.