OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2015. március 24., kedd 10:25

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2015. március 24., kedd (OS) -

    DK: Orbán civiljei, a Rolls Royce és a keményen dolgozó emberek


Tegnap a Fidesz házi civil szervezete, a Civil Összefogás Fórum Rolls Royce-al vonult be Sümeg városába, hogy besegítsen a kormánypárt tapolcai kampányába. A jelek szerint jól fizető foglalkozás Orbán körül lebzselni, ha luxusautókon érkezett emberek beszélhetnek a keményen dolgozókról, persze mindvégig a keményen hazudozó gazemberek védelmében.

Csizmadia László, aki egyben az állami civil támogatásokról rendelkező Nemzeti Együttműködési Alap vezetője is, nem rendelkezik túl sok társadalmi szolidaritással, ha az adófizetők pénzéből fenntartott és általa vezetett álcivil szervezet Rolls Royce-al és kabrióval érkezik egy kampányrendezvényre. A CÖF-elnök ugyanakkor persze nem hibáztatható emiatt, hiszen csak főnökei urizálását utánozva beszélt az általa soha meg nem tapasztalt kemény munkáról a négymillió szegény országában.

A Demokratikus Koalíció ezúton köszöni a Civil Összefogás Fórumnak a sümegi luxusautókázást, amely ismételten megmutatta, hogy a harácsoló kormánypárt és holdudvara semmit nem ért az ország romló állapotából, ezzel segítve az MSZP és a DK közös tapolcai jelöltjének, Pad Ferencnek a kampányát!


Gréczy Zsolt
Szóvivő DK
    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.