OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. március 26., csütörtök 17:10

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. március 26., csütörtök (OS) - A baloldalt most is csak saját hatalmi játszmái érdeklik – Reagálás az ellenzéki nyilatkozatokra

    A baloldal most is csak a saját kicsinyes hatalmi harcaival van elfoglalva és nem azzal, hogy segítsék az érdemi parlamenti munkát. Láthatóan igyekeznek úgy tenni, mintha közük nem lenne a szocialista brókerbotrányhoz, holott valójában ők azok, akik engedték, hogy zavartalanul működjön az évtizedes pénzügyi korrupció, a csaló brókerek eltüntessék mások pénzét. Az pedig egyenesen pofátlanság, hogy ezek után még ők azok, akik megpróbálják megtéveszteni a károsultakat.
Mindeközben azt a miniszterelnököt és kormányát támadják, amely éppen a megoldást keresi a problémára, amely elszámoltatja a brókereket és a politikai felelősöket, valamint újraszabályozza a befektetési piacok működését, hogy soha többé senki ne tudja ellopni se mások pénzét, se a közpénzeket.
Amíg a baloldal képmutató hatalmi játékait űzi, a Fidesz inkább cselekedett: kezdeményezésünkre az Országgyűlés már jövő héten dönthet a csaló brókerek vagyonának zárolásáról, a vizsgálóbizottság felállításáról, majd a parlament elé terjesztjük a brókerpiac rendbetételét és a Quaestor-károsultak kártalanítását felgyorsító törvényjavaslatainkat is. Ahelyett, hogy a kicsinyes politikai játszmáit űzi, arra kérjük a baloldalt, hogy a parlamenti munkát segítse!

    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.