OS Országos Sajtószolgálat
2023. november 28. kedd
Ismertető


2015. április 22., szerda 13:27

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. április 22., szerda (OS) - Tisztújítás a KEP -ben : új elnök Dr Czeglédi József, tiszteletbeli elnök herceg Esterházy Antal

    A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) Közgyűlése Prof. em. Dr Marinovich Endre KEP társelnök, c. nagykövet elnökletével értékelte a KEP tevékenységét és új elnököt választott. A Közgyűlés egyhangúlag elfogadta Czeglédi József ügyvezető elnök beszámolóját, amely többek között megállapította, hogy a KEP napjainkra a közép-európai kapcsolatok ápolásának és az intenzívebb közéleti párbeszéd propagálásának egyik legelismertebb hazai civil szervezetévé vált. A résztvevők örömmel vették tudomásul, hogy a KEP 2015. májusban megszervezi a KEP 8. Társadalmi Párbeszéd Fórumát az V. Magyar Világtalálkozó keretében, kiváló előadók részvételével, Quo vadis Európa? címmel. A Közgyűlés megköszönte hg. Esterházy Antal értékes elnöki tevékenységét és érdemei elismeréseként egyhangúlag tiszteletbeli elnöknek választotta. Ugyancsak egyhangúlag választotta a KEP új elnökévé Czeglédi József eddigi ügyvezető elnököt és az Elnökség új tagjává Dr Antalóczy Györgyné közgazdászt. A rendezvény Dr Szalók Csilla BGF intézetvezető főiskolai tanár sikeres előadásával zárult Közép-Európa turizmusáról. (További inf.: www.kepcp.hu )  
    Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.