OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2015. április 25., szombat 14:50

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. április 25., szombat (OS) - Balog Zoltánt választotta újra elnökévé a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület 2015. április 25-én, szombaton, Budapesten megtartott tisztújító közgyűlésén.

    A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület rendes közgyűlésén megválasztotta új tisztségviselőit. A közgyűlés az egyesület elnökévé Balog Zoltánt, főtitkár-alelnökké Mészáros Lászlót, alelnökké Tordáné Petneházy Juditot választotta.
    Az elnökség további tagjai: Bíró Ildikó, Hűvösvölgyi Ildikó, Náray-Szabó Gábor, Osztie Zoltán.
A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület tiszteletbeli elnökei és védnökei a szervezet korábbi vezetői: Granasztói György történész professzor és Martonyi János volt külügyminiszter. A védnökök állandó tanácskozási jogú meghívottjai az elnökség és az Együttműködési Tanács üléseinek.

    Kiadó: Magyar Polgári Együttműködés Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.