OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2015. május 23., szombat 13:15

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2015. május 23., szombat (OS) - Reagálás Varga Mihály nyilatkozatára: Orbán Viktor brókerkormánya még arra sem képes, mint Románia!

    Magyarország államadósságának kilátásai eddig is egy szakadékban voltak, a Fitch Ratings minősítése most csak egy sámlit tolt ez alá. A Fidesz magyar néppel szembeni adóssága semmit sem csökkent. Varga Mihály arra adjon magyarázatot, hogyan lehetséges az, hogy miközben Románia június 1-től 24 százalékról 9 százalékra csökkenti az összes élelmiszer áfáját, az állítólag dübörgő magyar gazdaság nem képes erre?
A drága élelmiszerre ítélt magyar embereket ez érdekli, nem a külföldi gazdasági elemzők elméleti fejtegetései! Ha Orbán Viktor brókerkormánya áfacsökkentésben nem képes lépést tartani Romániával, akkor ássa el magát!

MSZP

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.