2024. április 27. szombat

2015. május 23., szombat 13:15

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2015. május 23., szombat (OS) - Reagálás Varga Mihály nyilatkozatára: Orbán Viktor brókerkormánya még arra sem képes, mint Románia!

Magyarország államadósságának kilátásai eddig is egy szakadékban voltak, a Fitch Ratings minősítése most csak egy sámlit tolt ez alá. A Fidesz magyar néppel szembeni adóssága semmit sem csökkent. Varga Mihály arra adjon magyarázatot, hogyan lehetséges az, hogy miközben Románia június 1-től 24 százalékról 9 százalékra csökkenti az összes élelmiszer áfáját, az állítólag dübörgő magyar gazdaság nem képes erre?
A drága élelmiszerre ítélt magyar embereket ez érdekli, nem a külföldi gazdasági elemzők elméleti fejtegetései! Ha Orbán Viktor brókerkormánya áfacsökkentésben nem képes lépést tartani Romániával, akkor ássa el magát!

MSZP

Kiadó: MSZP Országos Központ