OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. május 27., szerda 12:34

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. május 27., szerda (OS) - Az MSZP a nemzeti bércsökkentés programját valósította meg – Reagálás Tóbiás József (MSZP) nyilatkozatára

    Cinikus és komolytalan a szocialisták költségvetést módosító javaslata azután, hogy az MSZP kormányon a nemzeti bércsökkentés programját valósította meg. A szocialisták idején a fizetések felét elvitte a magas adó, mert a jelenlegi 16%-os személyi jövedelemadó dupláját, 32%-ot hajtottak be a munkavállalóktól. A gyermekesektől elvették a családi kedvezményt, a közszférában dolgozókat az utcára tették vagy elvettek tőlük egyhavi bért.  Ha a szocialisták béremeléseket és adócsökkentést akarnak, akkor kérjük, hogy támogassák a 2016-os költségvetés elfogadását, amely a személyi jövedelemadó csökkentésével minden munkavállaló nettó fizetését növeli és még több pénzt hagy a kétgyermekes családoknál, ezen felül béremelést garantál a pedagógusoknak, az ápolóknak, az orvosoknak, a rendőröknek, a katonáknak, a szociális és a területi közigazgatásban dolgozóknak.
    
    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.