OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. május 28., csütörtök 16:07

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. május 28., csütörtök (OS) - Reagálás Lázár János tájékoztatójára: az embereknek több fizetés kell, és ezt csak az MSZP képviseli!

    Lázár János politikai hakniműsora egyre kínosabb, hiszen hétről-hétre ugyanazokat a nem létező eredményeket kell felsorolnia. Mindenki tudja, hogy hiába dicsekszik a brókerkormány a 15 százalékos szja-kulccsal, mivel a 15 százalékos adó a kiskeresetű emberek számára még mindig nagyon sok! Emlékeztetőül: az MSZP-kormány alatt a minimálbér adómentes volt, és a legkisebb fizetésekre most is egyszámjegyű adókulcsot javaslunk.

Lázár János dicsekvés helyett inkább arra adjon magyarázatot, hogyan lehetséges az, hogy Magyarországon még mindig 27 százalékos áfát fizettetnek az élelmiszerboltokban az emberekkel. Eközben Szlovákia 20 százalékról 10 százalékra csökkenti az alapvető élelmiszerek áfáját, Románia pedig június 1-től 24 százalékról 9 százalékra mérsékli az összes élelmiszer áfáját. Az állítólag dübörgő magyar gazdaság miért nem képes erre? Ha Orbán Viktor brókerkormánya áfa-csökkentésben nem képes lépést tartani Romániával és Szlovákiával, akkor ássa el magát!

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.