OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2015. június 30., kedd 17:15

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. június 30., kedd (OS) - Nyílt levél a fiatalokat mágnesként hazavonzó Fideszhez

    De nektek ehhez vagy kedvetek, vagy eszetek nincs. Nyilván sokkal egyszerűbb hisztériát kelteni, szerencsétlen menekültekkel riogatni és egy csomó pénzt elkölteni álszent konzultációkra, gyűlöletkeltő plakátokra és teljességgel haszontalan kerítésekre, mint ténylegesen csinálni valamit, de naivan kérdezem: nem kéne, hogy egy kormánynak ennél kicsivel összetettebb forgatókönyve legyen annak megoldására, hogy egy fél generáció eltűnt Magyarországról az elmúlt években?

Nem fog ez így menni, így garantáltan kudarcot vallotok, de a következményeket mi mindannyian érezzük majd, évtizedeken át. Magyarországra csak akkor fognak hazajönni az emberek, ha gyökeresen megváltozik ez a hely. Olyanná, ahol a hatalom nem szétveri az oktatást, hanem telepumpálja forrással és szakemberrel. Ahol nem vegzálja a civileket, hanem lehetővé teszi, hogy működjenek, és minél több embert csatornázzanak be a közügyekbe. Ahol nem kirekeszti és megbélyegzi a saját honfitársainak egyes csoportjait, hanem hagyja őket békében és boldogságban élni. Ahol nem olyan szereplője a nemzetközi politikai viszonyoknak, amire talán még Honecker is felhördült volna, hogy "fiúk, nem sok ez egy kicsit?"

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.