OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. július 19., vasárnap 15:28

A Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. július 19., vasárnap (OS) - A Közmunkás Szakszervezet csatlakozási nyilatkozata.

    Európa szerint a magyar közmunka program egyszerűen összefoglalva embertelen. Akik ugyanis ebbe a közmunka programba belekeverednek, esélyük sem lesz onnan kitörni. Egy normális ország ellátó rendszere az esélyteremtési, kitörési pontokra helyezi a súlyt. Nálunk a kormány, a minimálbérrel, és a közmunkás éhbérrel szegénységbe, mélyszegénységbe tart és taszít milliókat.
A NER legnagyobb közellenségnek kikiáltott csoportja ma, az un. "megélhetési bevándorlók".  A propagandából egyértelmű, hogy magyar közigazgatás területén őket kell a legjobban gyűlölni minden tisztességes magyar embernek. Hogy jön ez ide?
A kormány úgy gondolja, hogy az egyik legkeményebb intézkedésként megfenyegeti és megbünteti a menekülteket azzal, hogy bevonja őket is a magyar közmunkaprogramba. Ezzel a mondattal ismerte el a kormány, hogy a közmunka nem foglalkoztatáspolitikai eszköz, hanem büntetés, és ezzel a mondattal tett egyenlőség jelet a NER több százezer közmunkás, és a hivatalból gyűlölendő és üldözendő menekültek közé.


    Kiadó: Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.