OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2015. július 20., hétfő 14:35

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2015. július 20., hétfő (OS) - Vida Ildikó egész működése hazugság volt

    Vida Ildikó lemondása a brókerkormányon belül zajló maffiaháború egyik állomása. Jellemző, hogy a Fidesz és Varga Mihály gazdasági miniszter végig hazudott Vida Ildikóval kapcsolatban.

Hazudtak, amikor csak ködösítettek a távozásáról, miközben NAV elnökének felmondása már két hónapja ott fekszik Varga Mihály asztalán. Ugyanígy hazudtak a kitiltási botrány kapcsán, hazudtak az eltitkolt áfacsalások ügyében, hazudtak, amikor próbálták tisztára mosni az adóhatóság korrupciógyanúba keveredett vezetőjét.

Az, hogy Vida Ildikó távozik a posztjáról, nem tesz megoldottá egyetlen gyanús ügyet sem. Sőt, ellenkezőleg: a NAV elnökének lemondása felér egy beismerő vallomással, amelyet egy mindenre kiterjedő vizsgálatnak kell követnie.

A magyar adózási morált alapjaiban megrendítő Vida Ildikónak már egy éve le kellett volna mondania. Mostani távozása arra figyelmezteti a Fideszt, hogy a korrupt személyek és a korrupt rendszerek bukásra vannak ítélve.

Gőgös Zoltán,
az MSZP elnökhelyettese, országgyűlési képviselő

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.