OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2015. július 28., kedd 18:16

Az Összpróba Alapítvány közleménye
    Budapest, 2015. július 28., kedd (OS) - Fennállásának 10. évét ünnepli Balatonföldváron a KULTKIKÖTŐ. Az ünnepi hétvége számos programot és meglepetést tartogat a különleges alkalomból. Független színházi előadás, határon túli társulat fellépése és gyerekeknek szóló táncelőadás vezeti fel a csúcspontot: a KULTKIKÖTŐ történetét is feldolgozó színházi fotókiállítás megnyitóját és a nagy ünnepi partit a BUDAPEST BÁR zenekarral. Koccintson a 10. évre, és ünnepeljen a KULTKIKÖTŐvel!

    Tizedik év, több ezer fellépő, koncertek, előadások, színészóriások és fiatal tehetségek, találkozások, beszélgetések, sok mosoly és nevetés, esős és kánikulai napok, csillag- és reflektorfény. Az immáron 4 helyszínen működő KULTKIKÖTŐ történetének mérföldkövéhez érkezett, és mindenkit szeretettel vár egy közös ünneplésre. A Földváron megalakult Neptun Brigád tér vissza a Bankhitel című vígjátékkal (Lengyel Tamás és Baksa Imre szereplésével), majd a Szabadkai Népszínház Nyolc nő című krimi-komédiája következik a műsorban. A Memlaur Imre világítástervező színházi fotóiból készült kiállítás a KULTKIKÖTŐ 10 évébe enged bepillantást, valamint a kaposvári Csiky Gergely Színház utóbbi éveinek előadásaiból szemezget. A kiállításmegnyitó után nagy ünnepi parti veszi kezdetét a Budapest Bárral – és meglepetésekkel. Ezalatt Balatonbogláron Gerendás Péter ad koncertet, majd a kaposvári Csiky Gergely Színház és a Pécsi Nemzeti Színház közös előadása, Székely Csaba Bányavakság című tragikomédiája szerepel a műsorban.
Bővebb információ: www.kultkikoto.hu

    Kiadó: Összpróba Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.