2024. április 28. vasárnap

2015. július 28., kedd 18:16

Az Összpróba Alapítvány közleménye
    Budapest, 2015. július 28., kedd (OS) - Fennállásának 10. évét ünnepli Balatonföldváron a KULTKIKÖTŐ. Az ünnepi hétvége számos programot és meglepetést tartogat a különleges alkalomból. Független színházi előadás, határon túli társulat fellépése és gyerekeknek szóló táncelőadás vezeti fel a csúcspontot: a KULTKIKÖTŐ történetét is feldolgozó színházi fotókiállítás megnyitóját és a nagy ünnepi partit a BUDAPEST BÁR zenekarral. Koccintson a 10. évre, és ünnepeljen a KULTKIKÖTŐvel!

Tizedik év, több ezer fellépő, koncertek, előadások, színészóriások és fiatal tehetségek, találkozások, beszélgetések, sok mosoly és nevetés, esős és kánikulai napok, csillag- és reflektorfény. Az immáron 4 helyszínen működő KULTKIKÖTŐ történetének mérföldkövéhez érkezett, és mindenkit szeretettel vár egy közös ünneplésre. A Földváron megalakult Neptun Brigád tér vissza a Bankhitel című vígjátékkal (Lengyel Tamás és Baksa Imre szereplésével), majd a Szabadkai Népszínház Nyolc nő című krimi-komédiája következik a műsorban. A Memlaur Imre világítástervező színházi fotóiból készült kiállítás a KULTKIKÖTŐ 10 évébe enged bepillantást, valamint a kaposvári Csiky Gergely Színház utóbbi éveinek előadásaiból szemezget. A kiállításmegnyitó után nagy ünnepi parti veszi kezdetét a Budapest Bárral – és meglepetésekkel. Ezalatt Balatonbogláron Gerendás Péter ad koncertet, majd a kaposvári Csiky Gergely Színház és a Pécsi Nemzeti Színház közös előadása, Székely Csaba Bányavakság című tragikomédiája szerepel a műsorban.
Bővebb információ: www.kultkikoto.hu

Kiadó: Összpróba Alapítvány