OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2015. július 29., szerda 17:33

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. július 29., szerda (OS) - Reagálás Kovács Zoltán kormányszóvivő nyilatkozatára

    Mivel ezt az egyre inkább kezelhetetlenné váló helyzetet a kormány maga idézte elő, minden további közegészségügyi és közbiztonsági probléma a belügyminiszter és a miniszterelnök személyes felelőssége.

Az MSZP továbbra is a megoldás pártján áll. Ha a Fidesz-kormány is a megoldásban lenne érdekelt, már rég uniós forrásokat hívott volna le a határvédelem megerősítésére és a menekültügyi és közegészségügyi hatóságok növekvő feladatainak támogatására.

Az MSZP javaslatának megfelelően szigoríthatták volna a Btk.-t, a határok mentén pedig kialakíthattak volna olyan befogadóállomásokat, amelyekben a migránsok komplett ügyintézés mellett emberi körülmények között várhatnák meg az eljárásuk végét. Így a  magyar lakosság biztonságérzete sem sérülne.

Harangozó Tamás,
frakcióvezető-helyettes, a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke


    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.