OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2015. augusztus 4., kedd 11:25

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2015. augusztus 4., kedd (OS) - Rejtélyes új üzletszabályzat a BKK-nál

    Hétfőn felkerült a BKK honlapjára az új személyszállítási üzletszabályzat tervezete, amely hátrányosan érintette volna a babakocsival utazó kisgyermekes édesanyákat, valamint a kerekesszékkel közlekedőket.

Ma reggel a dokumentum már nem volt elérhető a korábbi helyén, a hivatkozáson már csak a "Nincs találat" szöveg szerepel. Ha a honlap keresőjében külön az üzletszabályzat módosítására keresünk, akkor már találunk információt, mely szerint "technikai és adminisztratív hiba miatt hibás munkaközi dokumentum került közzétételre. A BKK az üzletszabályzat módosítására vonatkozó javaslatát a még szükséges belső egyeztetések és vezetői jóváhagyások után teszi közzé".

A Jobbik várja a BKK tájékoztatását arra vonatkozóan, hogy valóban meg kívánják-e nehezíteni a kerekesszékkel, valamint a babakocsival utazók életét. Szeretnénk tudni azt is, hogy a főváros vezetése elkötelezett-e a budapesti metróvonalak akadálymentesítése iránt.

A Jobbik a Fővárosi Közgyűlésben már hónapokkal ezelőtt szorgalmazta, hogy az M3-as metróvonal felújításakor történjen meg a teljes körű akadálymentesítés is, azonban a márciusban feltett írásbeli kérdésre a mai napig nem kaptunk választ.

Világos és őszinte tájékoztatást várunk a főváros vezetésétől arra vonatkozóan, hogy a budapesti metróvonalakon, így például a jövőben felújítandó M3-as metróvonalon megtörténik-e az akadálymentesítés.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.