OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. szeptember 4., péntek 17:29

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (OS) -

    Hol van ilyenkor a belügyminiszter és a hol a magyar kormányfő? Miért nem biztosítottak a menekültek számára megfelelő ellátást Magyarországon? Miért engedték menekültek ezreinek, hogy jegyet váltsanak Nyugat-Európába, ha a vonatokra nem szállhatnak fel? Miért nem tájékoztatják megfelelően a tranzitzónákban és menekülttáborokban rostokoló embereket arról, hogy mi vár rájuk? Miért a civil lakosságnak kell az állam helyett a menekültek ellátását megszervezni? Miért költ az állam milliárdokat gyűlöletkampányra és hatástalan kerítésekre, amikor a háborús övezetből érkezők megsegítésére kellene inkább az adófizetők pénzét fordítani? Miért nem tartja tiszteletben a magyar kormány a menekültek alapvető jogait?

Amíg ezekre a kérdésekre nem kapunk tisztességes választ, a válság sem oldódik meg. A menekülteket a magyar kormány magára hagyta és ezzel leszerepelt az egész ország és Európa előtt is. Eljött a felelősségvállalás ideje.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.