OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 24. szombat
Ismertető


2015. október 5., hétfő 09:47

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara közleménye
    Budapest, 2015. október 5., hétfő (OS) - Győztek a fejér megyei Ápolók!

    2015. október 2-án került megrendezésre Budapesten a Lurdy Házban a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara VI. Országos Szakmai versenye.

A neves zsűriből álló szakmai grémium a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház csapatát találta a legjobbnak. Ők viselhetik egy éven keresztül az "Ápolói hivatás Mestere" címet.

A résztvevő 19 csapatból második helyezést ért el a Miskolci Semmelweis Kórház Hospice Osztály csapata, harmadik pedig a PTE KK Gyermekklinika, Intenzív Osztály csapata lett.

Gratulálunk a résztvevőknek!

 A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYI SZAKDOLGOZÓI KAMARA
A 2004-ben alapított Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) jelenleg az egyik legnagyobb létszámmal rendelkező és legtöbb szakterületet magába foglaló szakmai kamara. A MESZK a szakdolgozói hivatás gyakorlásával összefüggő ügyekben képviseli és védi a szakdolgozók jogait, valamint képviseli a szakdolgozói kart a hazai és nemzetközi szakmai szervezetekben. Legfontosabb célja, hogy szakmai és etikai támogatást nyújtson a folyamatosan önállóvá váló szakterületek dolgozóinak. Kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy a Kamara társadalmi szerepének és súlyának megfelelő mértékben járuljon hozzá az egészségpolitika alakulásához, és ezen keresztül a lakosság egészségügyi ellátásának javításához.

További sajtóinformáció:
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
Tel.: 1-323-2070,
e-mail: meszk@meszk.hu


     Kiadó: Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.