OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2015. október 7., szerda 10:01

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye
    Budapest, 2015. október 7., szerda (OS) - PM: A fideszes menedzsment szétlopja az összes állami céget! A Párbeszéd Magyarországért szerint ahol a Fidesz és a közpénz, köztulajdon találkozik, ott általában iparszerű lopást tapasztalunk. Lázár Jánost kérdezzük: kivételnek gondolja, hogy a mezőgazdasági cégeket szétlopják? És mi a helyzet a többi állami vállalattal?

    Lázár szerint a kormány azért kívánja eladni az állam földvagyonát, mert "szétlopták, ellopták és szétcsalták az állami mezőgazdasági cégeket. ... amikor fideszes kormány van, akkor a fideszes menedzsment lopja szét."

Lázár minisztériuma irányításával a Fidesz-kormány állami tulajdonba vette az energiaszolgáltatást, a kukaürítést, a kéményseprést, a vízműveket, a távhőt, a gáztárolókat, több bankot stb.

Ennek fényében a PM írásbeli kérdéssel fordul a miniszterhez: az összes állami céget szétlopja a fideszes menedzsment? Mit tesz a kormány a fideszes menedzsmentek intenzív tolvajlása ellen? Miért nem sikerült megelőzni a mezőgazdasági cégek szétlopását, és miért lenne sikeres ez a kísérlet a többi állami cég esetében? Támogatja-e a PM által kidolgozott Korrupcióellenes Ügyészség felállítását? Netán a Fidesz rendszerének lényegi része, hogy a fideszes menedzsmentek szétlopják a közpénzt, aztán visszacsorgatnak belőle a pártnak?

Ha Lázár Jánost újabban zavarja a korrupció, akkor számoljon el az általa levezényelt trafikmutyival! Ha pedig bűncselekményekről van tudomása, köteles feljelentést tenni – a PM tehát várja a jogi lépéseket.

Tordai Bence, PM szóvivő
    
     Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.