OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 7. szerda
Ismertető


1991. április 25., csütörtök 00:00

Még bíznak a kisemmizettek
    

    1991. április 25., csütörtök - Mint érdekképviseleti szervezet, megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy a törvényhozás elérte egyéves tevékenysége során a mélypontot. Az április 24-én elfogadott úgynevezett kárpótlási törvény soha nem tapasztalt mértékben osztja meg a magyar társadalmat, fordítja szembe egymással az állampolgárokat. Túl ezen, a tulajdonviszonyok kívánatos rendezése sem haladt előre, hiszen a volt tulajdonosok nem fogaják el a megalázó kárpótlási jegyet, így a befektetők továbbra sem lehetnek jogi biztonságban.
    Bízunk a köztársasági elnök bölcsességében, hogy élni fog a normakontrollra vonatkozó jogával, és nem engedi romboló útjára ezt a mindenki számára káros parlamenti döntést. Bízunk abban is, hogy a Független Kisgazdapárt tagsága kijózanítja majd az eufóriából karrierista pártv ezetőit, akik önös érdekeiket a választók elé helyezik. Továbbra is bízunk a jogállamiság eljövetelében, egy olyan kormányban és parlamentben, mely nem lesz közömbös az ország érdekeivel szemben.

             Kisemmizettek  Érdekvédelmi Egyesülete
                         Somogyi Zoltán
                         ügyvezető elnök
(OS)
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.