OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 28. szerda
Ismertető


2015. december 15., kedd 20:53

A Máltai Lovagrend (KMFAP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. december 15., kedd (OS) -

    Nem igaz, hogy mindössze 4 állam ismeri el a Rendi Államot, mint ahogy figyelmen kívül hagyta mind az újság, mind a képviselő, hogy a magyar külügyminisztérium kommünikében méltatta a konzuli ügyekben kialakult kiváló munkakapcsolatát a lovagrenddel és kijelentette, hogy a rend humanitárius tevékenységével nagyban előmozdítja, egyben jól kiegészíti az érdekvédelmi feladatok ellátását külföldön. Ami pedig PDSU egyetem elismerését illeti, a világ egyetemeinek döntő többségének nincs magyar akkreditációja, viszont a PDSU Közép-európai Tudományos Alapítvány, Magyarországon jogszerűen bejegyzett, felnőttképzéssel foglalkozó intézmény, amely folyamatosan részt vesz EU projektekben.
     Kiadó: Máltai Lovagrend (KMFAP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.