OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2016. január 10., vasárnap 08:28

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2016. január 10., vasárnap (OS) - A csepeli Jobbik tiltakozik az életveszélyes beruházás ellen

        A csepeli önkormányzat fideszes városvezetése átgondolatlan és veszélyes beruházást tervez Csepelen. A METRANS Konténer Kft. a csepeli Salak út, Központi út, Perem utca, Rózsa utca és a Duna által határolt területén kívánja létrehozni a szállításból ideiglenesen kivett konténerek felnyitására és a veszélyes anyagok raktározására alkalmas logisztikai központját. A konténerekben veszélyes mérgező anyagokat és tűzveszélyes folyadékokat tárolnak.
     Tekintettel arra, hogy a felnyitás céljából, illetve az átmeneti tárolás miatt szállításból ideiglenesen kivett konténerekben a jelenlévő veszélyes anyagok mennyisége meghaladhatja a jogszabályban meghatározott felső küszöbértéket, ezért a Terminál felső küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemként fog működni.
     A csepeli Jobbik tiltakozik az életveszélyes beruházás ellen, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ne létesüljön ilyen típusú kockázatos üzem kerületünkben. Nekünk úgy tűnik, hogy a városvezetésnek fontosabb a pénz és a haszon, de tudomásul kell venniük, Csepel nem fideszes játszótér, és nem az a hely, ahol a haverok, barátok és a pénz az úr.
    
Pákozdi József, a Jobbik XXI. kerületi önkormányzati képviselője és Lehmann Viktor, a Jobbik csepeli elnöke
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.