OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. január 13., szerda 16:54

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. január 13., szerda (OS) -

    Csatlakozunk a Magyar Pszichológiai Társaság állásfoglalásához, amelyet – többek között – Bagdy Emőke szakmai munkásságának média-fórumokon megjelent megkérdőjelezése motivált.
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom - alapvető céljának, a kívánt gyerekek megszületésének érdekében - fontosnak tartja a család, a családi szerepek, az anyaság és apaság témáját és az ezzel kapcsolatos kérdések megvitatását. Bagdy Emőke e témákban – kutatásaiban, praxisában, publikációiban - jelentősen hozzájárult ebbéli tudásunkhoz, ismereteinkhez, és emberi hozzáállása  is tiszteletre méltó.  Mozgalmunk mindig nyitott volt és nyitott lesz e kérdések tárgyalására, megvitatására, a konferenciáinkon mindenkinek teret biztosítunk erre, Bagdy Emőkével együtt, aki az egyik leglelkiismeretesebb képviselőnk.
A vitákat minden álláspont megértésével és tiszteletben tartásával kezeljük, a párbeszéd elindítása és fenntartása a célunk.

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Az MPT állásfoglalása itt olvasható: http://mpt.hu/2016/01/12/allasfoglalas-2/
     Kiadó: Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.