OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2016. január 28., csütörtök 11:06

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2016. január 28., csütörtök (OS) - DK: Orbánék lebuktak - Tanárokat és orvosokat is érinthet a bürokráciacsökkentés!

    Mióta kiszivárgott a "bürokráciacsökkentésnek" csúfolt kormányzati intézkedés előterjesztése, egyre több baljós részlet kerül napvilágra. A sajtóban ma már széles körben megjelent, hogy a kormány több ezres leépítése akár az egyetemeket is érintheti.
Ezzel bebizonyosodtak a DK félelmei: nem csak hivatalnokokat és ügyintézőket, hanem az Orbánnak nem tetsző tanárokat és kutatókat is az utcára teheti a kormány. Ha pedig ezt megteheti az oktatásban, akkor megteheti az egészségügyben is. A "bürokráciacsökkentés" zászlaja alatt tehát ismét a sokak oktatásán, vagy akár gyógyításán spórolna a Fidesz, hogy még több pénz maradjon a már ma is milliárdos fideszes keveseknek.
A Demokratikus Koalíció számára elfogadhatatlan a "bürokráciacsökkentésnek" hazudott több ezres leépítés. A DK szerint a fideszes kevesek ismét a sokak oktatásán, egészségén és jövőjén spórolnak, elárulva a magyar embereket. A DK figyelmezteti a kormányt: azokon a sokakon spórol, akik adóbefizetései nélkül nem is lenne miből elvenni.

Gréczy Zsolt
szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.