OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2016. március 14., hétfő 14:21

Az Arrabona Városvédő Egyesület közleménye
    Budapest, 2016. március 14., hétfő (OS) - A győri futball egyik legsikeresebb és legtiszteltebb alakja távozott közülünk 2016. március 13-án. A nyolcvanas évek legendás győri sikercsapatának vezetőedzője, a magyar labdarúgás egyik kivételes egyénisége.

    
A  Rába ETO mellett a Videotont, az MTK-t, a Honvédot, a Vasast és a Diósgyőrt is irányította, 1987-ben először lehetett szövetségi kapitány, majd 1993 szeptembere és 1994 júniusa között másodszor. 1981 és 1986 között, illetve 1993–1994-ben irányította az ETO-t.  Az 1981–1982-es és az 1982–1983-as idényben kétszer csinált bajnokot a győri csapatból. 2013-ban Győr díszpolgárává avatta Borkai Zsolt polgármester.

Nyugodjék Békében.

Az Arrabona Városvédő Egyesület elnöksége felkéri a város vezetését, hogy a jelenleg zajló beruházások kapcsán új közterület alakítása esetén fontolja meg, hogy az elhunyt emléke előtt tisztelegve, kerüljön róla elnevezésre egy utca.

     Kiadó: Arrabona Városvédő Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.