2024. április 29. hétfő

2016. március 14., hétfő 14:21

Az Arrabona Városvédő Egyesület közleménye
    Budapest, 2016. március 14., hétfő (OS) - A győri futball egyik legsikeresebb és legtiszteltebb alakja távozott közülünk 2016. március 13-án. A nyolcvanas évek legendás győri sikercsapatának vezetőedzője, a magyar labdarúgás egyik kivételes egyénisége.

A  Rába ETO mellett a Videotont, az MTK-t, a Honvédot, a Vasast és a Diósgyőrt is irányította, 1987-ben először lehetett szövetségi kapitány, majd 1993 szeptembere és 1994 júniusa között másodszor. 1981 és 1986 között, illetve 1993–1994-ben irányította az ETO-t.  Az 1981–1982-es és az 1982–1983-as idényben kétszer csinált bajnokot a győri csapatból. 2013-ban Győr díszpolgárává avatta Borkai Zsolt polgármester.

Nyugodjék Békében.

Az Arrabona Városvédő Egyesület elnöksége felkéri a város vezetését, hogy a jelenleg zajló beruházások kapcsán új közterület alakítása esetén fontolja meg, hogy az elhunyt emléke előtt tisztelegve, kerüljön róla elnevezésre egy utca.

Kiadó: Arrabona Városvédő Egyesület