OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2016. március 23., szerda 16:56

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. március 23., szerda (OS) - 750 millióval károsították meg az adófizetőket Jászberény korábbi vezetői

    Jászberény magán viseli az elmúlt 25 év magyar közéletének összes képtelen motívumát az elhibázott vezetői döntésektől kezdve, az önmaguk baklövését vizsgálni készülő politikusokon keresztül egészen a nyilvánosság semmibe vételéig. A várostól a kormány az adófizetők pénzéből átvállalta a 750 millió forint kifizetését, ám arra már nem volt hajlandó, hogy ennek a tetemes összegnek a keletkezését bizottság vizsgálja ki.

Jászberény 750 milliója egy újonnan keletkezett adósság, egy pervesztés eredménye, míg az azt vizsgáló helyi bizottság munkája egy olcsó paródia. Ugyanakkor a történet arra is bizonyíték, hogy a korrupciónak nincs pártszínezete: mind a hibás döntésben, mind az ügy eltussolásában tevékeny szerepet vállaltak az elmúlt 25 év kormánypártjai. Volt arra lehetőség, hogy Jászberény a perben elvesztett 750 millió forint helyett mindössze 150 milliós fájdalomdíjjal megússza, ezért felmerül a kérdés: megtörténhetett-e a pernyertes Dalkia részéről egy esetleges visszaosztás? Meg kell nevezni a felelősöket!
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.