OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2016. május 5., csütörtök 13:36

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. május 5., csütörtök (OS) - A CÖF-CÖKA a migráns helyzetet értékelő lakossági fórumokon döbbenten tapasztalja az emberek kétségbeesett aggódását, családjuk, gyermekeik és unokáik féltését.

    Az emberek már-már háborús helyzetet vizionálnak. Fiatalok és idősebbek értetlenül állnak a baloldali ellenzéki pártok migránsokat hívogató magatartása és megnyilvánulásai előtt.
Elmondásuk szerint a legfájdalmasabb az, mikor a bukott politikusok, akik megtagadták 2004-ben nemzettestvéreiket, most a ki tudja honnan jött, és kétes személyiségű honfoglalókat ölelnék a nemzet keblére.
A lakosság számára emészthetetlen ez a liberálfasiszta diktátum, amely Európa biztonságát veszélyeztetve, a minden pillanatban lehetséges terrorizmusnak adna teret.
Figyelmeztetjük a szocliberális ámokfutókat, és az őket bátorító és támogató bértollnokokat, hogy a migráns helyzet téves kezeléséből eredő, esetlegesen bekövetkező terrorcselekményekért személyesen is viselniük kell a felelősséget.
Most az Európai Bizottság a bevándorlókra vonatkozó kötelező kvótát úgy próbálja lenyomni a szuverén országok népeinek torkán, hogy példátlan, felháborító mértékű, személyenként számolandó 78 millió forintos büntetéssel szankcionálná a befogadások elutasítását.

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.