OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. május 6., péntek 14:27

Az Országgyűlés Hivatalának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2016. május 6., péntek (OS) - Nem az internetet és a médiát nevezte "halálos veszélynek" Kövér László, hanem azokat, akik visszaélnek vele

    Ez veszélyt jelent a demokráciára?

Halálos veszélyt. A szemünk láttára születik egy új totalitarizmus, amely másként épül fel, mint a kommunizmus vagy a nácizmus. Ebben is több milliárd embert nyomnak el, tíz meg száz milliónyian fognak belehalni, csak nem gulágokban és koncentrációs táborokban. Nem ejt erőszakot a testünkön, hanem az elménket dominálja, kívánságokat, divatot, szükségletet kreál. Hisz a média, azaz a tudatot és a közvéleményt alakító ipar a kezükben van. Érdemes közelebbről megnézni például azt, milyen mintát propagál Hollywood. Biztosíthatom Önt, hogy ez nem a keresztény vagy konzervatív értékek világa. Vagy milyen mintákat csempésznek be az otthonainkba nap, mint nap a reklámokon keresztül, a gyermekeinkre rendkívüli módon hatást gyakorolva milyen életstílust propagálnak? Már rég elveszítettük minden befolyásunkat erre a szférára."


     Kiadó: Országgyűlés Hivatala

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.