OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2016. május 24., kedd 14:45

A Terrorelhárítási Központ közleménye
    Budapest, 2016. május 24., kedd (OS) -

    
     EURO 2016: A TEK szakembere is ott lesz a labdarúgó Európa-bajnokságon

     A magyar válogatott és szurkolók biztonsága érdekében a Terrorelhárítási Központ (TEK) szakembere is jelen lesz a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. A TEK által delegált koordinátor napi kapcsolatban áll majd a helyi biztonságért felelős szervekkel.
     A TEK még a kiutazás előtt tájékoztatót tart a magyar labdarúgó-válogatottnak a szükséges tudnivalókról, ahol a TEK munkatársai megismertetik a csapattagokkal a saját biztonságuk érdekében és a veszélyhelyzetek elkerüléséért betartandó előírásokat.
     A labdarúgó Európa-bajnokság idején egy terrorelhárító a helyszínen folyamatosan kapcsolatban áll a helyi biztonságért felelős szervekkel, hogy veszélyhelyzet esetén gyors legyen az információcsere, és minél hamarabb meg lehessen tenni a szükséges intézkedéseket. A magyar válogatott ezáltal a helyszínen lévő szakértőktől kap hiteles információkat az aktuális biztonsági kérdésekről.
     A TEK a helyi hatóságokkal együttműködve mindent megtesz a sportolók és a szurkolók biztonságáért és kéri, hogy mindenki tartsa be a helyi rendvédelmi szervek által bevezetett intézkedéseket és ajánlásokat.

     Terrorelhárítási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.