OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2016. május 24., kedd 14:47

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (3. rész)
    Budapest, 2016. május 24., kedd (OS) -

    Ha már van megvalósíthatósági tanulmány, akkor miért nincsenek a helyszínek pontos helyrajzi számai a törvény mellékletében? Miért nem mondják meg most, hogy mely telkeket akarják kisajátítani? Miért nem kezdték már el régen a rendezési tervek módosítását, hogy ne kelljen kapkodni? Egyáltalán mit csináltak eddig, ha nem ezt az előkészítést végezték el?
A Fidesz-kormány Brüsszeltől félti Magyarország szuverenitását, közben a Nemzetközi Olimpiai Bizottság előtt leteszi a fegyvert: külföldiek könnyített beutazása és tartózkodása, a NOB, annak intézményei, az eredmény- és időmérő vállalkozások adófizetési kötelezettségeinek eltörlése, az Olimpia dolgozóinak jövedelemadó fizetés alóli felmentése, a NOB marketingérdekeinek magyar vállalkozóké elé helyezése, rendezvények elhalasztása. Teljes kapituláció.

Budapest, 2016. május 24.
Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.