OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. június 25., szombat 13:40

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. június 25., szombat (OS) -

    A Liberálisok szerint a Brüsszel ellen vívott hazug és álnok "szabadságharccal", amelynek része a menekültellenes népszavazás is, a Fidesz veszélybe sodorja hazánk uniós tagságát. A Liberálisok szerint csak az európai közösségben tud Magyarország független és szuverén állam maradni. Az unión kívül viszont Putyin Oroszországa vár ránk. A Liberálisok ezért utasították el mindig a leghatározottabban a keleti nyitás politikáját és a paksi bővítést is.

A Liberálisok szerint Európa akkor tud erős és egységes maradni, ha a tagállamok továbbra is mindent megtesznek az egység megőrzéséért és az alapvető szabadságjogok védelmében. Ehhez pedig az kell, hogy a menekültválságra egységes megoldás szülessen végre. A kvótanépszavazással ezt a közös megoldást sodorjuk veszélybe, ezért azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza tervét. Ez hazánk szabadságának és független jövőjének záloga.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.