OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2016. július 11., hétfő 15:02

A Roma Tehetségsegítő Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2016. július 11., hétfő (OS) - Zenei műveltséget bővítő műhelymunka-sorozat halmozottan hátrányos helyzetű zenei tehetségek számára ! NTP-RHTP-15-0056 PÁLYÁZATI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSÁRÓL

    Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2015–2016. évi cselekvési programja alapján pályázatot hirdetett Tehetséges roma, hátrányos helyzetű és halmozottan hátrányos helyzetű fiataloknak szóló tehetséggondozó programok megvalósításának,valamint a tehetségsegítő szolgáltatásokhoz való hozzáféréseinek támogatására. Szervezetünk (Roma Tehetségsegítő Közhasznú Egyesület) "Zenei műveltséget bővítő műhelymunka-sorozat halmozottan hátrányos helyzetű zenei tehetségek számára" című pályázata 1.383.000 Ft támogatást nyert el a fenti program keretében. Célunk, hogy képzett szakemberek segítségével a tehetséggondozó program során formálódjon a zenei ízlésük, megtanuljanak zeneszámokat elemezni, értelmezni, és az újonnan megismert műfaji elemeket beépíteni a saját repertoárjukba. Célunk, hogy a már meglévő autentikus cigány zenei műveltségükhöz, a roma folklórhoz való viszonyuk tudatosodjon, erőforrásként tekintsenek rá, amikor világzenei vagy más műfajú produkció létrehozásával próbálkoznak.
     Kiadó: Roma Tehetségsegítő Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.