OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. július 24., vasárnap 13:02

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2016. július 24., vasárnap (OS) - Tusványosi beszéd: Orbán az MSZP-től nyúlta le a közös európai hadsereg és titkosszolgálat gondolatát

        Nagy bajok vannak Orbán Viktor felfogóképességével, ha csak 8 hónap elteltével képes értelmezni a közös európai haderő és közös európai hírszerzési ügynökség felállításáról szóló, 2015. novemberében tett MSZP-s javaslatot.
     Nagy bajok vannak Orbán Viktor erkölcsi felfogásával is, ha az MSZP-nek ezt a javaslatát most a saját gondolataként próbálja hangoztatni.
     A közös európai haderő és közös titkosszolgálat felállítása abban az öt pontból álló javaslatban szerepelt, amelyet az MSZP terjesztett a Parlament elé 2015. novemberében az erős és biztonságos Európa érdekében.
     Erről az alábbi hivatkozásokat megnyitva bárki meggyőződhet:
http://mszp.hu/page/download?ct=art&cid=12112&dt=atch&did=390
http://mszp.hu/hir/semmilyen_kerites_nem_allithatta_volna_meg_a_terroristakat
http://mszp.hu/video/javaslatok_egy_eros_es_biztonsagos_europaert

A Fidesz akkor ezt a javaslatcsomagot lesöpörte az asztalról. Kósa Lajos például azt mondta: "a NATO erre lett kitalálva, a szocialisták ötlete ezért figyelemelterelés, hiszen van közös európai hadsereg."
     Orbán Viktor most mégis az MSZP javaslatát plagizálja, vagyis vagy a memóriájával vannak óriási bajok, vagy az erkölcsi érzékével. Ám mindkét esetben a végeredmény ugyanaz: az a bizonyos sánta kutya utcahosszal vezet. Jó reggelt, Miniszterelnök úr!

Harangozó Tamás,
a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.