OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. július 28., csütörtök 15:19

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2016. július 28., csütörtök (OS) - Liberálisok: Örömmel üdvözöljük Tarlós István megvilágosodását

    A Liberálisok üdvözlik, hogy Tarlós István is felismerte az M3-as metró Káposztásmegyerig történő meghosszabbításának jelentőségét. Ez már csak azért is jó hír, mert a körülbelül 140 milliárd forint összköltségű, vissza nem térítendő támogatást csak akkor kaphatjuk meg, ha a projekt érdemi fejlesztést is tartalmaz. A vonalhosszabbítás előkészítése, újabb tízezrek elérése feltétlenül idetartozik.

Ennél örömtelibb már csak az lenne, ha megvalósítanák a 3-as metróvonal teljes akadálymentesítését és feltárnák a városházán zajló korrupció-gyanús ügyeket (metrókocsik felújításának pályázata, pótlóbuszok beszerzése stb...). Ezek nélkül ugyanis továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy elesünk a brüsszeli támogatástól.

Azt feltételezzük ugyanis, hogy abban a levélben, melynek tartalmát egyelőre Tarlós Istvánon kívül senki nem ismeri, s amelyben állítólag megerősítik, hogy Budapest megkapja a szükséges anyagi támogatást, nem csak ígéret, de igény is szerepel. Méghozzá annak az igénye, hogy a fenti anomáliákat mindenestől felszámolják.

Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt - Liberálisok budapesti választmányának elnöke
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.