OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2016. július 30., szombat 13:13

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2016. július 30., szombat (OS) - Reagálás Tuzson Bence sajtótájékoztatójára: A Fidesz valljon színt!

    Nemcsak Brüsszel, de az Orbán-kormány is egy városnyi bevándorlót telepítene be. Varga Mihály, Orbán Viktor gazdasági kabinetet irányító minisztere nemrég a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségét biztosította arról, készek magyar emberek helyett unión kívülről érkezetteknek munkát, adókedvezményt, lakhatási támogatást biztosítani. A napokban pedig Cseresnyés Péter államtitkár válaszolt így egy, a munkaerőhiány megoldására feltett parlamenti kérdésre: "Ennek egyik formája lehet a külföldi munkaerő célzott foglalkoztatása a hiányszakmákban."

A maffiakormány valljon színt végre: valóban egy városnyi idegent kíván magyarok közé telepíteni, hogy a várható káosz révén elterelhesse a figyelmet a Portik Tamással, Vizoviczki Lászlóval és az alvilág más kétes alakjaival folytatott korrupt üzelmeiről?

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.