OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2016. augusztus 27., szombat 09:32

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. augusztus 27., szombat (OS) -

    Hajdu Nóra: Vizsgálják ki a Magyar Nemzeti Kereskedőház milliárdos veszteségeit
Hajdu Nóra, az Együtt elnökségi tagja szerint az, hogy a kereskedőház vezetői és munkatársai sok esetben a külügyminiszter futsalos cimborái, illetve a Fideszhez kötődő holdudvar, nem jelentheti azt, hogy nem nyomoznak a milliárdos veszteség ügyében.
Hatmilliárd forintos mínuszt termelt tavaly a Magyar Nemzeti Kereskedőház. Ráadásul úgy kerül ennyibe, hogy kereskedelemfejlesztési szempontból nem hoz látványos eredményeket, írta meg az Index.
Hajdu Nóra szerint a kereskedőház működése ma már a kormány egyik állatorvosi lovává vált, ami jól mutatja a Fidesz-kormány működésképtelenségét.
Hajdu Nóra szerint felháborító, hogy hiába jelent meg rengeteg leleplező cikk, és hiába szólalt már meg több ellenzéki párt is a kereskedőház teljesen alkalmatlan vezetéséről, mégis folytatják a közpénzek elégetését, és a haverok kifizetését az adófizetők pénzén. Ráadásul már bűncselekmény gyanúja is felmerült a Questor-ügy kapcsán, az ügyészség, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal és a rendőrség azonban nem tesz semmit.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.