OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2016. augusztus 30., kedd 10:54

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2016. augusztus 30., kedd (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: CSIZMADIA DRÁMÁRA VÁR

    
Csak akkor szervezünk Békemenetet a kvóta-referendum támogatására, ha drámai migrációs helyzet alakul ki, azaz sokkal több és agresszíven megnyilvánuló migráns jelenik meg - mondta el a Magyar Időknek adott interjújában Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke.
Jó kezdeményezés a népszavazás, ám köztudott: a televízióban megjelenő tömeg-rendezvények fejtik ki a legnagyobb hatást az emberekre, melyek világszerte láthatóak. A kormánynak éreznie  kell az emberek támogatását, ám Csizmadia úr figyelmen kívül hagyja – Patrubány Miklóssal, az MVSZ elnökével egyetemben – az erre irányuló társadalmi igényt. Vajon ki, mi készteti őket a passzivitásra? Sorra elhaltak a civil szerveződések (Közakarat Egyesület, Polgári Körök, Trianon Társaság, stb.), mert olyanok kezébe kerültek, akik nem értik – vagy nem is akarják – megérteni, hogy mit vár el tőlük az ország. Csizmadia drámára vár! Ha rajta múlik, meglesz. Mindig az események után kullogtunk, most is orrunknál fogva vezetnek minket – ki tudja, kicsodák. Bevándorlás ellenes fellépést, világos, követeléseinket megfogalmazó menetet akarunk!

Honfoglalás 2000 Egyesület – Szilvásy György

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.