OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 24. péntek
Ismertető


2016. szeptember 21., szerda 15:35

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 21., szerda (OS) - A Liberálisok visszautasítják Molnár Csaba szavait!

    A Demokratikus Koalíció ügyvezető-alelnöke az ATV Start című műsorában azzal gyanúsította meg a Magyar Liberális Pártot, hogy pénzt fogadott el a Fidesztől azért, hogy az IGEN mellett kampányoljon.

A Liberálisok visszautasítják Molnár Csaba szavait. Sem most, sem semmikor nem fogadott el a párt pénzt a Fidesztől, IGEN-kampányunkat pedig hitelből finanszírozzuk. Nem pénzért, hanem meggyőződésből kampányolunk az IGEN-mellett. Mert a Demokratikus Koalícióval szemben mi úgy hiszük, az IGEN az egyetlen jó válasz egy rossz kérdésre. Az otthonmaradás, a passzivitás csak az Orbán-rendszert élteti.

Mi, Liberálisok kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy világos üzenetet küldjük Európának: mi továbbra is az unióban képzeljük el a jövőnket, és vállaljuk az ezzel járó felelősséget és kötelezettségeket. Ez az IGEN-kampányunk fő üzenete, ezt az üzenetet próbáljuk meg eljuttatni minél több honfitársunkhoz október másodikáig.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.