OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető


2016. szeptember 22., csütörtök 17:17

A Csodalámpa Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 22., csütörtök (OS) - Budapesti középiskolások sétálnak a csodalámpás beteg gyermekek álmaiért – A már közel 3000 beteg gyermek kívánságát teljesítő Csodalámpa Alapítvány tevékenységét támogatva a budapesti Eötvös József Gimnázium diákjai immár 4. alkalommal hívják egy margitszigeti közös sétára a fővárosi középiskolai tanulókat, hogy együtt kifejezhessék segítőkészségüket és odafigyelésüket a társaik iránt.

    A programhoz eddig csatlakozott 7 középiskola diákjai a Csodalámpával közösen egy súlyos betegséggel küzdő 12 éves fiú álmát váltják valóra, aki egy laptopot kért az alapítványtól, hogy a kórházban töltött idő alatt se maradjon le a tanulásban és a barátaival is levelezhessen. A kívánságteljesítést követően a mintegy 300 diák, csodalámpás lufival a kézben körbe sétál a szigeten. A szervezők a rendezvénnyel szeretnék felhívni az egészséges gyerekek figyelmét a betegekkel történő gondoskodásra, az odafigyelésre, így ők maguk is példaképekké válhatnak a közösségükben, a családjukban. Szeretettel várnak minden érdeklődőt.

A Csodalámpa Alapítvány és támogatói a sokszor elérhetetlennek tűnő kívánságok teljesülésével biztatást, reményt adnak a beteg gyerekeknek, akik az álmaik megvalósulásakor olyan élményben lehet részük, mely megerősíti az önmagukban és a gyógyulásukba vetett hitüket. Az alapítvány a működése 13 éve alatt közel 3000 egyéni kívánságot teljesített.

További információ és részletek:
http://www.csodalampa.hu/csodalampa/Híreink/2016-09-21

     Kiadó: Csodalámpa Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.