2024. április 28. vasárnap

2016. szeptember 30., péntek 11:20

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 30., péntek (OS) - Bódi Guszti után Allah akbart hozna a baloldal az Avasra

A miskolci Jobbik nem szokott a több részre szakadt baloldal kijelentéseivel foglalkozni, hiszen látható, hogy már se az országot, se a várost nem akarják vezetni, a 2018-as választást elengedték. Ennek ellenére az egyik miskolci vezető politikusuk olyan kijelentést tett, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Tompa Sándor, a gyurcsányisták helyi vezetője, korábbi MSZP-s országgyűlési képviselő szerint fel kellene ajánlani a migránsoknak az üresen álló avasi ingatlanokat, így pedig szerinte több száz migránst lehetne elhelyezni Miskolcon.
Vagyis az a baloldal, amely rászabadította Miskolcra azokat a fészekrakókat, akiknek köszönhetően az avasiak évek óta Bódi Gusztira kénytelenek elaludni, most Allah akbart szabadítana az ország legnagyobb lakótelepére.

A Jobbik felszólítja a miskolci baloldalt, határolódjon el képviselőjétől. Felelős ellenzék egyszerűen nem akarhat migránsokat egy olyan városba, amelynek már most is tucatnyi no-go zónája van Lyukótól a Tetemvárig. Ez nem lehet pártpolitikai kérdés. Miskolcnak nem bevándorlókra van szüksége, hanem azokra a családokra, akiket az elmúlt években tömegével üldözött el a Fidesz a megalázó bérekkel és a rossz közbiztonsággal. Az üres lakásokkal őket kell segteni, és azokat, akik még kitartanak Miskolc mellett.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője, miskolci frakcióvezetője
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom