OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2016. szeptember 30., péntek 11:20

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 30., péntek (OS) - Bódi Guszti után Allah akbart hozna a baloldal az Avasra

    A miskolci Jobbik nem szokott a több részre szakadt baloldal kijelentéseivel foglalkozni, hiszen látható, hogy már se az országot, se a várost nem akarják vezetni, a 2018-as választást elengedték. Ennek ellenére az egyik miskolci vezető politikusuk olyan kijelentést tett, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Tompa Sándor, a gyurcsányisták helyi vezetője, korábbi MSZP-s országgyűlési képviselő szerint fel kellene ajánlani a migránsoknak az üresen álló avasi ingatlanokat, így pedig szerinte több száz migránst lehetne elhelyezni Miskolcon.
Vagyis az a baloldal, amely rászabadította Miskolcra azokat a fészekrakókat, akiknek köszönhetően az avasiak évek óta Bódi Gusztira kénytelenek elaludni, most Allah akbart szabadítana az ország legnagyobb lakótelepére.

A Jobbik felszólítja a miskolci baloldalt, határolódjon el képviselőjétől. Felelős ellenzék egyszerűen nem akarhat migránsokat egy olyan városba, amelynek már most is tucatnyi no-go zónája van Lyukótól a Tetemvárig. Ez nem lehet pártpolitikai kérdés. Miskolcnak nem bevándorlókra van szüksége, hanem azokra a családokra, akiket az elmúlt években tömegével üldözött el a Fidesz a megalázó bérekkel és a rossz közbiztonsággal. Az üres lakásokkal őket kell segteni, és azokat, akik még kitartanak Miskolc mellett.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője, miskolci frakcióvezetője
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.