OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2016. október 21., péntek 20:00

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. október 21., péntek (OS) - A Perspektiva a Jövőért Alapítvány az 1956.évi magyar szabadságharc és forradalom tiszteletére 2016.10.20-2017.03.10.-ig nagyszabású ünnepség sorozatot és pályázatot indított el a Kárpát-medencei 14-18 éves fiatalok részére,programot az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára létrehozott Emlékbizottság is támogat. A védnökök - Wittner Mária és Soltész Miklós - üzeneteit Nagy Ervin színművész és Rithok Tamásné igazgatónő olvasta fel.

    A Perspektíva a Jövőért Alapítvány az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc tiszteletére ünnepi műsor sorozatot  indított amely  az Óbudai Művelődési házban nagyszabású  zenés műsorral kezdődött  és a 2017.03.10.-én  záró rendezvénnyel és díszműsorral  ér véget. A meghirdetett pályázaton díjazásra kerülő fiatalok részére  Wittner Mária Képviselő - egykori forradalmár - könyveket  dedikált. A Wittner Mária az emlékműsoron résztvevő fiatalok részére üzenetet fogalmazott meg, melyet  az  ünnepségen Rithok Tamásné igazgatónő olvasott fel a megjelentek részére így szólt "A hazafiság a hétköznapokban is jelen lehet,  minden fiatal, minden nap tehet a hazáért ha  tiszta lelkiismerettel, becsülettel, tudatosan építi fel jövőéjét , ha tisztában van azzal, hogy mi a hasznos és mi az a célja  amit érdemes lenne elérni és nem hagyja, hogy  hitvány , értéktelen dolgok erről az útról eltérítsék. Erőnkön felül küzdeni, csak nemes célokért szabad, mert minden ember élete egy üzenet a következő nemzedék számára."
     Kiadó: Perspektíva a Jövőért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.