OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2016. október 26., szerda 11:00

Az Élőlánc Magyarországért közleménye
    Budapest, 2016. október 26., szerda (OS) -

        Méltatlanná váltak az állampolgárok képviseletére azok a kormánypárti képviselők, akik 2016. október 25-én megszavazták az állami földek eladását utólag jóváhagyó Semjén tervezetet, az állami földek eladásából származó 260-270 milliárd forint elvonását a vidéktől, valamint az állami földek eladásának megtiltására indult, több, mint 180.000 állampolgár által támogatott népszavazási kezdeményezés elutasítását.
Ezek a döntések a magyar nép érdekei ellen vannak, az államot súlyosan megkárosítják, a magyar nép és a jövő generációk élelmezés biztonságát felszámolják. Ráadásul a Semjén javaslatban (http://www.parlament.hu/irom40/12231/12231.pdf)  olyan szöveget hagytak jóvá a kormánypárti képviselők, aminek szinte minden szava hazugság és csúsztatás, ami csak úgy történhetett meg, hogy el sem olvasták azt a szöveget, mely több százezer hektár termőföldtől fosztja meg a magyar népet.
A népszavazási kezdeményezés elutasítására nehéz szavakat találni azok után, hogy a Kormány 15 milliárdot költött az általa kezdeményezett népszavazásra, melynek kampányában mindvégig azt hangoztatta, hogy döntsön a nép. A nép által kezdeményezett népszavazások elutasítása annak ékes bizonyítéka, hogy Orbán Viktor és kormánya mélységesen lenézi és semmibe veszi a magyar embereket.
A ma megszavazott 3 törvény a magyar történelem szégyeneként fog örök mementóként fennmaradni - fontos fejezet lesz a magyar nép becsapása, kirablása, elárulása című fejezetben.
http://www.kielegyenafold.hu/vzhn.php?id=12688

     Kiadó: Élőlánc Magyarországért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.