OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2016. november 16., szerda 21:40

A Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2016. november 16., szerda (OS) - A tolerancia nemzetközi napja alkalmából.

    Az ENSZ Közgyűlése az 1996. december 12-i 51/95-ös számú határozattal hivatalosan is felszólította a tagállamokat, hogy november 16-án tartsanak tolerancia napot. A szervezet ennek alkalmából a toleranciával kapcsolatos konferenciák, rendezvények, akciók létrehozására ösztönöz.

Ennek a felkérésnek eleget téve a Fiatalok az Emberi Jogokért szervezet aktivistái alapvető emberi jogainkat ismertető füzeteket osztottak Budapesten. 9 önkéntes több, mint 150 emberi jogi tájékoztató füzetet osztott ki.
Az új tulajdonosra lelt kiadványok az ENSZ által elfogadott Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának harminc pontját tartalmazzák. A tolerancia lényege, a másik ember alapvető ismerete, elfogadása. A toleráns ember egy olyan személy aki megérti és tiszteli a másikat. Ennek pedig alapfeltétele az, hogy ismerjük az emberi jogainkat, így sok esetben tudomást szerezhetünk arról is, hogy aki felé toleranciát illik gyakorolni milyen jogokkal rendelkezik. A Fiatalok az Emberi Jogokért szervezet L. Ron Hubbard amerikai humanitárius, a Szcientológia vallás alapítójának intelme szerint végezték önkéntes munkáikat, miszerint:
"Az emberi jogokat meg kell valósítani, nem szabad őket idealista álomnak meghagyni."

Ismerje meg Ön is az Emberi jogait: www.fiatalokazemberijogokert.hu

     Kiadó: Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.