OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2017. január 17., kedd 13:47

Az 56 Lángja Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. január 17., kedd (OS) - Trump Beiktatási Parti-Budapest

    Várunk mindenkit, aki úgy érzi, hogy egy új alapokon nyugvó magyar-amerikai kapcsolat kialakulását szeretné támogatni,aki a migráns-kérdés ügyében a korlátozott és ellenőrzött,kvóta-kényszer nélküli politikát támogatja. Várjuk azokat, akiknek elege van abból, hogy saját nemzetük szeretete miatt szélsőséges elemként kezelik és rendszeresen megbélyegzik, és várunk mindenkit, aki a konzervativ értékek megőrzésének szükségességében hisz.
 Előadók:Bayer Zsolt, Bencsik András, Bogár László, Nógrádi György, Tóth Gy.László
 Évtizedek óta várjuk, hogy a pusztulásba rohanó világunkat valami csoda mégis megmenti az utolsó pillanatban. Csak remélni tudjuk, hogy ez a csoda most van születőben. Örömmel látjuk, hogy a globalista médiák minden igyekezete sem volt elég ahhoz, hogy az emberből kilugozza a gondolkodás képességét. Megcsillant a remény, hogy egy mesterségesen gyártott értékrend helyére visszakerüljenek a tradicionális emberi értékek.
Ez a változás most éppen az Egyesült Államokból indulhat, és reméljük, hogy a szele tisztább levegőt fúj az egész világ és szűkebb hazánk, Európa felé is. Azért jövünk össze, hogy ezt a történelmi lehetőséget üdvözöljük.
Szervezők:‘56Lángja Alapítvány,HTVM New York Kontakt:Szilágyi Ákos +36303237338 e-mail:Aszila9907@aol.com http://betterworldorder.com
     Kiadó: 56 Lángja Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.