2024. április 28. vasárnap

2017. január 17., kedd 13:47

Az 56 Lángja Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. január 17., kedd (OS) - Trump Beiktatási Parti-Budapest

Várunk mindenkit, aki úgy érzi, hogy egy új alapokon nyugvó magyar-amerikai kapcsolat kialakulását szeretné támogatni,aki a migráns-kérdés ügyében a korlátozott és ellenőrzött,kvóta-kényszer nélküli politikát támogatja. Várjuk azokat, akiknek elege van abból, hogy saját nemzetük szeretete miatt szélsőséges elemként kezelik és rendszeresen megbélyegzik, és várunk mindenkit, aki a konzervativ értékek megőrzésének szükségességében hisz.
 Előadók:Bayer Zsolt, Bencsik András, Bogár László, Nógrádi György, Tóth Gy.László
 Évtizedek óta várjuk, hogy a pusztulásba rohanó világunkat valami csoda mégis megmenti az utolsó pillanatban. Csak remélni tudjuk, hogy ez a csoda most van születőben. Örömmel látjuk, hogy a globalista médiák minden igyekezete sem volt elég ahhoz, hogy az emberből kilugozza a gondolkodás képességét. Megcsillant a remény, hogy egy mesterségesen gyártott értékrend helyére visszakerüljenek a tradicionális emberi értékek.
Ez a változás most éppen az Egyesült Államokból indulhat, és reméljük, hogy a szele tisztább levegőt fúj az egész világ és szűkebb hazánk, Európa felé is. Azért jövünk össze, hogy ezt a történelmi lehetőséget üdvözöljük.
Szervezők:‘56Lángja Alapítvány,HTVM New York Kontakt:Szilágyi Ákos +36303237338 e-mail:Aszila9907@aol.com http://betterworldorder.com
     Kiadó: 56 Lángja Alapítvány