OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. január 18., szerda 16:46

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. január 18., szerda (OS) -

    Szigetvári Viktor: Orbán Viktor maffia-kormánya nem a bűnt üldözi, hanem azt, aki kimondja az igazat
Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke elfogadhatatlannak tartja, hogy míg Horváth András zöld dossziéjában foglaltakkal kapcsolatban a Nemzeti Nyomozó Iroda nem jutott semmire, addig a volt adóellenőrrel szemben még mindig nyomoznak. Az Együtt szolidaritásáról biztosítja a Horváth Andrást.
Horváth András volt adóellenőr, a NAV-botrány kirobbantója a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda Korrupció és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztályának Kiemelt Ügyek Osztálya kihallgatásra idézte be január 19-re.
Szigetvári Viktor szerint felháborító, hogy Orbán Viktor illiberális rezsimje Horváth András ügyében is megtorló jelleggel jár el. Az elnyomó és szabadságot korlátozó Orbán-kormányban csak akkor jut érvényre az igazság, ha a miniszterelnök és családja hatalmi érdekeit nem sérti, minden más esetben az elnyomás győz.
Az Együtt elnöke felszólítja a Nemzeti Nyomozó Irodát, hogy ne a Fidesz-kormány érdekeit szolgálja, hanem az igazságot. Nem Horváth András ellen kell vizsgálódni, hanem az általa nyilvánosságra hozott NAV-os áfacsalási üggyel kapcsolatban!

Szigetvári Viktor
az Együtt elnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.