OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. február 15., szerda 17:01

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. február 15., szerda (OS) - Megalakult a KEP Ifjúsági Tagozata

    A Közép-Európai Club Pannónia Közhasznú Egyesület (KEP) és a Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus Intézeti Tanszékének Ifjúsági Fórumán kedden a BGE épületében került sor a KEP Ifjúsági Tagozatának alakuló ülésére, miután a KEP közgyűlés határozatot hozott az egyesület Ifjúsági Tagozatának létrehozásáról. A KEP abból indult ki, hogy az Ifjúsági Tagozat hangsúlyosan foglalkozzon a fiatalokat érintő kérdésekkel, érvényesítse érdekeiket oly módon, hogy ehhez ne kelljen külön jogi személyiséggel rendelkező szervezetet létrehozniuk, hanem a KEP keretein belül, annak tapasztalati és kapcsolati tőkéjét felhasználva végezhesse munkáját. A tagozat hármas célja:
az oktatásban résztvevő és a pályakezdő fiatalok képzésének segítése; pályakezdő fiatalok munkába állásának segítése; fiatalok közéleti ismereteinek széles körű bővítése.

Az alakuló ülés bevezető részében Dr Czeglédi József KEP elnök és Dr Szalók Csilla KEP alelnök, a BGE –Turizmus Intézeti Tanszék vezetője adott tájékoztatást az Ifjúsági Tagozat létrehozásának főbb feladatairól, majd Tóth Hortenzia KEP alelnök előterjesztése nyomán elfogadásra került az Ifjúsági Tagozat Működési Szabályzata. Ezt eszmecsere követte a fiatalok szerepéről a KEP keretében azzal a szándékkal, hogy mindenki, kiemelten a jelenlévő fiatalok is szót kapjanak, legyen vita és kérdéseikre választ kapjanak. További inf.: www.kepcp.hu

     Kiadó: Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.